Ja så er vi godt i gang med sommeren og måske har vi ikke rigtig strandvejr endnu, det skal nok komme –
Jeg har 1 1/2 skuffe med kød i fryseren jeg vil have brugt, det vil der gå lidt tid med da vi kun spiser kød 2 x om ugen men ofte kan man drysse stegt bacon over mine retter eller servere frikadeller, pølser og lignende hvis man ikke vil undvære. Da det er selvvalgt at vi ikke spiser meget kød, men en masse grøntsager + brød, skal jeg ikke forsøge at omvende nogen 🙂 –
Nu trives alt i haven – vi har som mange andre problemer med snegle – Vi har i år måttet bruge bruge ferramol hvis jeg selv skal have glæde af haven.
Mine tomater og frugten ser lovende ud, hvorimod agurkerne er lidt sølle , kartofler, porre, palmekålen og bladselleri er rigtig flotte – selv om sneglene har gnavet godt i kartoffelbladene.
Jeg elsker at tage en kniv og saks med i min lille kurv og fylde den med lige netop det som jeg har lyst til.
Til maden serveres der altid en salat til, vi kan lide det og vi bruger simpelthen det der er i haven 🙂 feks.
asparges og en håndfuld bær er fine i salat – fine grønne salatblade dryppet med syrnet fløde – romaine-salaten
(den er stor her i bedet) smager godt stegt m pinjekerner og parmesan – Det kan også være en råkost-salat.
16/6 søndag…..Nudelsalat med broccoli, squash og tomat – serveres med brød.
17/6…………Vegetarfrikadeller med kogt broccoli. nye kartofler og bearnaise.
!8/6…………Jeg skal på hospitalet så vi laver ingen mad.
19/6…………Ovnstegte kartofler og ristede pølsskiver.
Der er en del af de gode tykke slagterpølser i fryseren – 2 er på samme str som en ring røget medister, de er fyldt med kød og hjemmelavet (af slagteren). jeg tager 2 stk.
20/6…………Frugtsuppe med tvebakker (gammeldags madlavning fra bunden er min kæphest) det smager godt og tager 10 minutter at lave.
21/6…………Kødboller (af hakket kylling) med peberrodssovs og nye kartofler.
Jeg fryser en ekstra portion boller til en pastaret i næste uge.
22/6 lørdag…..Vi skal til en 70 års fødselsdag.
23/6 søndag…..Tager et stykke rugbrød – Her passer det med en dovne-dag.
Vi kan lide at få en pande røræg med purløg + det pålæg der er i køleskabet og et fad frugt og grønt.
24/6…………Lasagne med en tomatsovs af grønt fra haven + frosne tomater(de sidste fra sommeren 23).
25/6…………Igen spises der ude et barnebarn bliver student og JEG sætter huen på hans hoved.
26/6…………Maskeret blomkål m rejer. Hvis jeg kun kan få store blomkål gemmer jeg 1/2 til torsdag.
27/6…………Paneret blomkål m nye kartofler og gulerødder fra haven + persillesovs
28/6…………Pastaret med squash og kødboller.
29/6 lørdag…..Tunsalat med romaine-salat og smilende æg hertil brød
30/6 søndag…..boller i carry med ris og råkost-salat