Jeg fortsætter med at lave enten diabetesretter ELLER jeg retter mine egne opskrifter til så de opfylder kravene efter forskrifter fra diabetesforeningen.
Derfor er der ikke link til opskrifter i denne uge da jeg skal hen og rette eller skrive mine opskrifter om – opskrifterne vil komme efterhånden som jeg har overskud til det men i løbet af ugen er de der. 😀
Jeg har nu været i gang i 2-3 uger og jeg synes det bliver lidt nemmere med tiden,
MEN jeg skal altså stadigt være opmærksom på at det ikke bliver så meget hverdag,
at jeg begynder at “sjuske” – måske er hver ting BARE en lille ting, men sammenlagt
bliver det til noget, der har konsekvenser for MIG.
MANDAG : ……………..Biksemad m hjemmebagt rugbrød
TIRSDAG : ……………..Gisou m ris og flute/grovbolle
ONSDAG : ……………..Pastaret med bacon – 1 “grøntsagsblanding”
TORSDAG : ……………. Kyllngefrikadeller m. kartofler og pastasalat
FREDAG : ………………Suppe (kartoffelsuppe m. kødboller) og brød
LØRDAG : ……………..Nakkekam, (stegt m røsti og grøntsager)
SØNDAG : ……………..Hakkebøf m. kartofler og råkost.
Det er stadig hverdag hele ugen, først i næste uge er det påske –
så der laves sædvanlige mad-plan uden de store udsving rent mad-mæssigt.
Jeg skal have handlet det sædvanlige: mælk, ost, frugt og grønt OG æg.
Derudover hakket kyllingekød til kyllinge-frikadellerne torsdag, hakket oksekød er i fryseren og det er nakkefilet og bacon også.