Mad-plan for uge 11


Jeg fortsætter med at lave enten diabetesretter ELLER jeg retter mine egne opskrifter til så de opfylder kravene efter forskrifter fra diabetesforeningen.
Derfor er der ikke link til opskrifter i denne uge da jeg skal hen og rette eller skrive mine opskrifter om –  opskrifterne vil komme efterhånden som jeg har overskud til det men i løbet af ugen er de der.   😀

Jeg har nu været i gang  i 2-3 uger og jeg synes det bliver lidt nemmere med tiden,
MEN jeg skal altså stadigt være opmærksom på at det ikke bliver så meget hverdag,
at jeg begynder at “sjuske” – måske er hver ting BARE en lille ting, men sammenlagt
bliver det til noget, der har konsekvenser for MIG.

MANDAG  : ……………..Biksemad m hjemmebagt rugbrød

TIRSDAG  : ……………..Gisou m ris og flute/grovbolle

ONSDAG   : ……………..Pastaret med bacon – 1 “grøntsagsblanding”

TORSDAG : ……………. Kyllngefrikadeller m. kartofler og pastasalat

FREDAG   : ………………Suppe (kartoffelsuppe m. kødboller) og brød

LØRDAG   : ……………..Nakkekam, (stegt m røsti og grøntsager)

SØNDAG   : ……………..Hakkebøf m. kartofler og råkost.

Det er stadig hverdag hele ugen, først i næste uge er det påske –
så der laves sædvanlige mad-plan uden de store udsving rent mad-mæssigt.

Jeg skal have handlet det sædvanlige: mælk, ost, frugt og grønt OG æg.
Derudover hakket kyllingekød til kyllinge-frikadellerne torsdag, hakket oksekød er i fryseren og det er nakkefilet og bacon også.