I denne uge fortsætter vi med den sunde kost –
MANDAG:………………Helstegt mørbrad m. broccoli og stegte kartofler.
TIRSDAG:……………….Forloren hare, æbler m. gele, kartofler og gulerødder.
ONSDAG:……………….Spiser vi ude 😀
TORSDAG:……………..Salat Nicoise m groft brød
FREDAG:……………….Wok m kylling og fuldkorns-nudler
LØRDAG:……………….Spaghetti og tomatsovs
SØNDAG:……………….Kyllingefrikadeller m. dampet blandet grønt
Vi fortsætter med at spare lidt på fedtstoffet, mælk og fløde 😀 –
Det er ikke decideret en slankekur men opskrifterne kan let bruges der til.
De fleste dele er der til aftensmadens hovedret mindst 2 dele grønt til 1 dele kød –
Altså 1 tallerken kød/ 2 tallerkener udskåret grønt –
Jeg har en del kartofler, gulerødder, forårsløg, nogle enkelte porrer , løg, æbler og ret mange fine jordskokker i flamingokasserne i mit skur – så jeg bruger dem før jeg køber flere.