Gulerodsboller i røremaskine


26854149_1516886561740771_1121194234_oGulerodsboller

1 liter kærnemælk lunes og hældes i køkkenmaskinen
Heri kommes nu 4 revet gulerødder, 1 spsk groft salt,  2 spsk revet appelsinskal, 1 stor spsk honning    –    Maskinen kører lidt  –
Så tilsættes 600 g hvedemel + 600g grahamsmel hvori der er blandet tørgær svarende til 50 g frisk gær (hvis man bruger frisk gær tilsættes det den lunede kærnemælk allerførst)
Maskinen kører nu til dejen er blød men ikke fast (den skal sættes med en ske)

Nu lægger jeg låg på skålen og dejen hæver til det jeg kalder FLUFFY  ca 1 time
Sættes med en ske på bagepapir og hæver yderligere 10-15 minutter
Bages ved 200 grader i ca 20 minutter

Denne opskrift er en omskrivning/sammenskrivning af flere opskrifter da jeg gerne ville have en opskrift der kunne laves i røremaskinen – men den smager godt og kan da røres i en stor skål men der skal røres  meget.