I denne uge bruger vi noget der var indkøbt til påske – vi køber nemlig rigeligt, da vi aldrig ved hvor mange vi er, det svinger fra 2 – 6 på et par timer, så er det rart med lidt ekstra i fryseren.
Hotdogs er noget vi får en gang imellem, hvis der er kolde kartofler får vi dem med en kartoffelsalat. Tirsdagens frikadeller er både 2-benet og 4-benet (kylling og gris og de ligger i fryseren). Den kogte broccoli overhældes med en ostesovs og gratineres i ovnen.
Onsdagens torskeburgere er købt frosne i netto. Fredagens lasagne laves med en bøtte tomatgryde fra fryseren – det er nemt og den passer jo sig selv i ovnen. Lørdag får vi tomatsuppe OG kylletter m pasta, så kan man selv vælge om man vil have begge dele eller kun den ene. Kylling i karry søndag, laves med soyastykker der ligner kylling både i konsistens og smag.
TIRSDAG:……..Hotdogs (med gode pølser)
ONSDAG:………Frikadeller, kogt broccoli i en ostesovs
TORSDAG:…….Panerede Torske-bøffer, ærter og kartofler
FREDAG:………Lasagne (NU skal vi altså have den/den er blevet udskudt et par gange)
LØRDAG:………Tomatsuppe/alternativ kylletter m pasta
SØNDAG……….”Kylling” i karry, mangochutney, ris og revet gulerod m. citron
JEG skal blot købe mælk i denne uge og så bager jeg selv et par brød i løbet af ugen –
Resten til madplanen har jeg i fryseren – pålæg til vores rugbrød har jeg også –
Grøntsager tror jeg også at jeg har nok af (ellers henter vi nogle).
Jeg vil have brugt det i gemmerne først. Det er vigtigt at få ryddet næsten helt op en gang imellem, og samtidigt bliver det jo en nem og økonomisk uge (så win win)