Denne uge præges af at det er påske fra eTorsdag – vi holder nu fast ved vores kødfrie dage – men jeg kører til fiskemanden Onsdag, så jeg kan få frisk fisk med hjem – Skidne æg skal vi også have, det er kogte æg med sennepssovs (det er tradition fra mit barndomshjem) –
Påskefrokost får vi altid Søndag (den spiser vi først 13.30, så laves der ikke aftensmad og senere er man velkommen til at tømme køleskabet) – Men først er der lidt hverdage.
MANDAG:…Pølser + pølsebrød
TIRSDAG:…”Millionbøf” m. revet gulerod
ONSDAG:….Indbagt laks (købt færdigt)
TORSDAG:..Skidne æg m kartofler og en salat m kogte hvedekerner
FREDAG:….Lasagne m en rest tomatgryde fra i sidste uge.
LØRDAG:….Steger en kalkun servers m Waldorfsalat (fryser resten af kalkunen)
SØNDAG:….Påskefrokost (der kan tømmes køleskab hvi man er sulten senere)
MANDAG:…Tarteletter m kalkunkød og asparges