I denne uge har manden fødselsdag d 24 og hans søskende kommer Lørdag d 25/3 så her er menuen hakkebøf m. bløde løg (det er mandens ønske).
Nu er vi nået en hel del ned i fryserens indhold – der ligger nogle lidt mindre rester samt noget pålæg – det bruger jeg mandag, onsdag og fredag, så er der plads til det kød jeg har bestilt hos slagteren til i uge 13. – Der er bestilt en større portion
MANDAG….Pastagryde m. pølsestykker
TIRSDAG…..Kyllingespyd m grøntsager og kartoffelbåde
ONSDAG……Fiskefrikadeller/kyllingenuggets (har begge dele i fryser) –
Der serveres grøntsager, bearnaise og kartofler til (sønnen får en rest pommes frites)
TORSDAG….Karrygryde der serveres pasta + råkost til
FREDAG……Rugbrød m pålæg (så kan jeg rydde op i pålægsskuffen i fryseren)
LØRDAG……Hakkebøf m blandet salat hertil kartofler, rødbeder + brun sovs
SØNDAG……Rester fra i går + evt rugbrød.