Madplan for uge 13


Nu er det blevet forår, man kan  mærke, at der behøves knap så meget opvarmning, midt på dagen. Mange har haft sværere ved at varme ordentligt op – hos os har vi en effektiv brændeovn, der klarer hele underetagen, så i stedet for at fyre med briketter , som vi plejer, er der blevet lagt væsentligt mere brænde på

Jeg har bestilt en kød-pakke fra slagteren, det er god kvalitet så der bruges lidt mindre og det koster stort set det samme som fra supermarkedet.
Når jeg kommer hjem pakker jeg det om i lynlåsposer og sætter mærkater på og så i fryseren
Dette er min slagter, men undersøg dit nærområde.

Velkommen

FLÆSKEPAKKE CA 12 KG
FARS, RIBBENSTEG,MEDISTER,FORLOREN HARER, STEGEBEN, RULLESTEG, KAMTEG, KOTELETTER, SMÅKØD, CARBONADER,STEGEFLÆSK, SPARRERIBS.
PRIS 550,00 KR

Der er også bestilt en pålægs-pakke, som her er 2 frosne bag selv leverposteje + 9 stykker hjemmelavet pålæg. som man selv kan skære af – Jeg lægger det i fryseren og tager så 2 stykker op af gangen.

Dette tilbud er fra vores lokale slagter, men prøv at se hvad din egen lokale slagter har – sidst da jeg købte hakket oksekød, blev det hakket i butikken, mens jeg kiggede på – på den måde kan man se hvad der bliver hakket.
Jeg synes det betyder noget at jeg kan se hvad der er i vores mad – Det er så min faste overbevisning at ca 400 g af det gode kød strækker lige så langt som 500 g fra supermarkedet. Det er ikke dyrere at købe det på den måde.
Det er bestemt ikke fordi man ikke kan få godt kød i supermarkeder – det kan man, men det er bare lettere for mig at gå til slagter, da jeg bestiller det jeg vil have på forhånd.

 

I denne uge er det den sidste uge der kan tages så meget i fryseren, men som beskrevet ovenfor er der bestil nyt hjem og så er der til længe igen.

Mandag:……..Medisterpølse , kartofler + pastasalat                                (dette har jeg i fryseren)

Tirsdag:………Pastaret m Blæksprutteringe                                                        (dette er i fryseren)

Onsdag:………Tarteletter m høns i asparges             ( her er fyld i fryseren og tarteletter har jeg)

Torsdag:……..Hamburgerryg, båd-kartofler og grtsager                         (har et stykke i fryseren)

Fredag:………Forårsruller.                                                                                      (disse skal jeg købe)

Lørdag……….Svinekam m. flødekartofler.                                                   ( jeg har 2 stk i fryseren)

Søndag:………Rugbrød m rester                        (her kan bage rugbrød + har lidt pålæg i fryseren)