Madplan for uge 12 (20/3 – 26/3)


I denne uge har manden fødselsdag  d 24 og hans søskende kommer Lørdag d 25/3 så her er menuen hakkebøf m. bløde løg (det er mandens ønske).

Nu er vi nået en hel del ned i fryserens indhold –  der ligger nogle lidt mindre rester  samt noget pålæg – det bruger jeg mandag, onsdag og fredag, så er der plads til det kød jeg har bestilt hos slagteren til i uge 13. – Der er bestilt en større portion

MANDAG….Pastagryde m. pølsestykker

TIRSDAG…..Kyllingespyd m grøntsager og kartoffelbåde

ONSDAG……Fiskefrikadeller/kyllingenuggets (har begge dele i fryser) –
Der serveres grøntsager, bearnaise og kartofler til (sønnen får en rest pommes frites)

TORSDAG….Karrygryde der serveres pasta + råkost til

FREDAG……Rugbrød m pålæg (så kan jeg rydde op i pålægsskuffen i fryseren)

LØRDAG……Hakkebøf m blandet salat hertil kartofler, rødbeder + brun sovs 

SØNDAG……Rester fra i går + evt rugbrød.