Boller i karry


Manden bestemte hvad vi fik at spise og da han skulle lave en del af det var der vel rimeligt 😀
Bortset derfra kan vi alle lide det –
Jeg plejer at koge kødboller af rørt fars, men i dag brugte vi kødboller fra nettos frysedisk.

Boller i karry:

50 g smør smeltes og  3 spsk karry svitses (ikke brændes)  –  1 dl hvedemel kommes i og der piskes godt – herefter tilsættes 1/2 l vand og det koges igennem – smag til med salt, peber og evt stødt ingefær – dette er klassisk karrysovs, men der er mange måder at smage den til på.
Kødboller tilsættes ( i dag brugte vi 800 g købeboller), og det hele varmes igennem.

Der blev kogt rigeligt med ris (Resten få hønsene i morgen)

Serveres med en råkost af revet gulerod og appelsin (frugt er ALTID godt ti karrysovs)

16426396_1465648280112001_1981669549_n