Ingen her bryder sig ret meget om stegeflæsk, men bacon kan vi alle lide så når vi laver Æbleflæsk bruges bacon i tern + bacon i skiver
Jeg bruger 5 store æbler (det behøver ikke være fejlfrie spiseæbler)
Jeg bruger nogle vi køber som FUGLE-ÆBLER (frasorteret pga. udseende), men de fejler intet, og jeg skræller og skærer dem ud alligevel – såååå det bliver de billige 😀
1 pakke bacontern + 2 pakker sliced bacon.
2 STORE løg i tern
bacon – skiver steges og lægges på et stykke papir
Bacon tern steges og tages af. (Nu hælder jeg noget fedt af – ellers kan det blive for meget)
Løg-tern steges og tages af.
Æbler der er skrællet og skåret i tynde skiver(nogle skærer dem i tern) steges møre i lidt fedt –
Æbler, løg og bacontern blandes og lægges i et fad – bacon-skiverne lægges over
Serveres med kogte kartofler + rugbrød (sønnen der ikke bryder sig om KOGTE kartofler får en rest af de stegte fra i går)