Aspargessuppe m boller og flute


Flute var hjemmebagt fra i formiddags –

Bollerne var kogt af min allergivenlige fars –

I dag er det magert flæskefars –
400 g flæskefars
2 æg
1 spsk blandingskrydderi eller salt og peber efter ønske
evt 1 revet løg
Disse tre ting røres GODT sammen (gerne med kroge på håndmixer),
farsen hænger godt sammen, når den er rørt nok
så skal den hvile mindst 1/2 time – så er den klar til brug.

kogte så til torsdag også men efter at have kogt til suppen i dag krydrede jeg ekstra med hakket persille og et italiensk blandingskrydderi –
og kogte derefter til torsdag (de skal nemlig være ekstra krydrede, hvorimod dem i dag ikke skal overdøve aspargessmagen)

Aspargessuppen laver jeg sådan:
En opbagning spædes med suppe (havde 1/2 l kyllingesuppe i fryseren)
tilsættes væden fra en dåse asparges –
Tilsættes 1 dl fløde/mælk –
krydres tilpas m salt og peber –
Kødboller og aspargessnitter kommes i og den varmes igennem.

Drys m friskklippet grønt på toppen (det pynter og vi spiser altså også m øjnene)

20427169_1362926070470155_1712404590_o