Berits “Ramen”


Når jeg laver opskrifter foregår det ved at gå på nettet og kigge kogebøger OG læse lidt lokalhistorie fra oprindelseslandet (her Japan og Kina) _ JEG valgte at lave en kinesisk INSPIRERET udgave.

Kylling i mundrette stykker krydres med Hvidløg + knust chiliflager + kinesisk soya,
Brunes og tilsættes en boullion (Ca 1 L) –
Kødet tages op og der tilsættes Strimlet Kinesisk palmekål + Tynde skiver frisk ingefær + Kinesisk soya (brug en god) + Chilisovs , salt og peber – den skal være krydret og LIDT stærk.
Tages fra varmen når kålen er mør –
Så koges der æg til smilende + nudler og der skæres forårsløg og skylles spirer.
Nu samles retten i skålene –
Der kommes Nudler i bunden og suppen kommes over –
Der toppes med forårsløg, spirer og smilende æg



Comment 0 Replies

Your Information