Fiskefilet m blomkål, kartofler og persillesovs


Fiskefiletterne var beregnet til ovn-stegning, det sparer en del fedt (og det har vi altså brug for) – Jeg har holdt fast i at vi sparer på fedtet OG jeg har tabt 3 kg siden nytår (så er jeg halvvejs)
Filetterne lægges på bagepapir – sættes i en 220 grader varm ovn og står ca 15 minutter –
De vendes halvvejs henne i stegetiden.
Blomkål og kartofler skrælles og dampkoges – DE KAN KOGES NORMALT I EN GRYDE.
Persillesovsen laves af 1 spsk smør der smeltes og tilsættes 1 spsk hvedemel piskes godt sammen med 2 dl letmælk – koges op og smages til med salt og peber (helst friskkværnet) –
Tilsættes så hakket persille (gerne en hel håndfuld) –
Smages til sidst til igen.

Vi fik også en mager  waldorf-salat til,
men jeg manglede vindruer , vi klarede den uden.
2 røde ingrid marie æbler snittes i fine stykker (fjern skroget) –
2 stilke blegselleri snittes i fine stykker –
Blandes med æbler + lidt hakkede valnødder (har stadigt nogle fra haven) –
Det hele blandes nu i græsk mager yoghurt der er pisket med lidt salt, peber og sødemiddel –

16144723_1182280828534681_916650864_n