Fiskefileter, brasede kartofler, grøntsager og salat


FISKEFILETER:

Disse fileter er fra fryseboksen, det er en pose fra COOP (den med stjernen) de kan laves på 2 måder . I friture-gryden bliver de lidt “oppustet” og meget sprøde – sådan er de gode til smørrebrød, da de beholder mere af sprødheden når de køler af. I dag vælger jeg de skal steges i 1/3 smør og 2/3 olie på panden, de skal vendes en gang under vejs og have ca 2 minutter på hver side.

——————————————————–

BRASEDE KARTOFLER:

Der blev kogt lidt ekstra kartofler i går, de skulle bruges i dag. De kolde kogte kartofler blev skåret i skiver, og stegt på panden hvor der først er smeltet lidt smør og tilsat lidt olie. Når de er begyndt at brune lidt vendes de godt og der skrues ned på halvt blus – smages til med salt og peber

——————————————————–

GRØNTSAGER:

1/2 pose grøntsager (her fra ALDI)

1,5 dl vand bringes i kog med 1 spsk salt, når det koger , hældes de afmålte grøntsager i og låg lægges på. Når vandet koger igen slukkes for blusset. (de koger færdig på eftervarmen). Ved servering tjekkes om de er møre men ikke overkogte ellers får de et hurtigt opkog.

———————————————————–

SALAT MED ANANAS:

Vores salat i dag var kinakål med ananastern fra dåse, serveret med en færdig dressing – Nemt for alle 😉

IMG_2397