Som der ses på billedet havde jeg et par gulerødder, 2 små squash fra haven (1 gul + 1 grøn),
3 små skalotteløg, 1 håndfuld spinatblade og et stykke blomkål .
Til højre ligger en kvist salvie og lidt timian
Det hele skæres ud og ristes i lidt citronolie, der tilsættes 3 store tomater skåret i 1/8 + 1/2 dl vand, lidt salt og peber –
Det damper 10 minutter –
Kommes i et fad og overhældes af en hvid sovs (som i lasagne), drysses med revet ost og sættes i ovnen i 20 minutter ved 200 grader.
Hvid sovs laves af 2,5 dl mælk der piskes sammen med 1 spsk hvedemel, 1 tsk olie, lidt salt og peber –
Det koges godt igennem og hældes over grøntsagerne.
Serveres med kogte pastaskruer, flute og en salat
Salaten var nem , det var blandede salatblade fra haven + kikærter fra dåse 🙂
Dressing var creme-fraishe rørt med krydderurter fra drivhuset.