Hamburgerkotteletter, broccoli og pasteskruer


HAMBURGERKOTTELETTER:

Jeg laver dem tit – hver 3. uge cirka
Det er en ret vi alle 3 kan lide
og er der unge mennesker på besøg,
er det altid et hit –
opskriften kan søges til højre i søgefeltet (12 dec. 2014)
det er godt kød med god smag og lige til at gå til –
tilbehør kan være ris og carrysovs, pasta og tomatsovs,
kartofler og brun sovs eller som her pasta,grønt og lys sovs 😉
Jeg kunne også finde på at servere som snitzler med brasede kartofler og ærter,
ville så servere citronsnitter og råkost til.

————————————————-

BROCCOLI:

Broccoli lægger jeg i kogende vand, koger 3 minutter og lader den stå i det varme vand til resten er færdigt.

————————————————–

MAGER HVID SOVS:

Mager sovs kan søges til højre 🙂
Jeg lavede den med kogevand fra broccolien i dag og smagte godt til
det er ofte at der ikke kommer mælk i vores sovs til hverdag –
det er tilsmagningen der er vigtig – jo mere mager maden er –
jo mere skal man være omhyggelig med tilsmagningen –
Man kan jo prøve nogle af de nye krydderier der er kommet,
MEN salt og peber er vigtigt.

————————————————-

IMG_2510



Comment 0 Replies

Your Information