Hjemmebagt rugbrød


Rugbrødet er en pose økologisk rugbrød fra coop –
Det er en af MEYERs nye produkter – de er normalt “lidt dyre”, men da de er købt på tilbud var det rimeligt (15 kroner for 2 brød)

Denne variant skulle egentlig kold-hæve natten over men i går til middag rørte jeg dejen (der skal blot gær og vand i), lod den hæve på køkkenbordet hele eftermiddagen og bagte dem som beskrevet på posen i ca 1 time i går aftes –
Rugbrød SKAL ligge indpakket til næste dag ellers er de ikke til at skære i skiver.

Smagen blev meget god selv om jeg lavede om på hævningen 😉
Brødet er saftigt med ensmag ag malt (lidt som i øl)
Min mand spiste et ekstra stykke med SMØR på (DET plejer han ALDRIG at bruge)

13820490_1021653857930713_54438925_n

Med hvedemels-blandingen blev de således

13884300_1023573174405448_883806776_n