Kalkunspyd/barbecue-chicken, ris og tomatsovs


KALKUNSPYD/BARBECUE-CHICKEN:

Mine kalkunspyd var fra dybfrost, da jeg gerne ville have Barbecuekylling og min mand ikke spiser kylling(men gerne kalkun), blev der stegt begge dele.

Jeg startede med at sætte kyllingen i ovnen skulle have 45 minutter –
Imens hakkede jeg et stort løg, 2 fed hvidløg og 2 store tomater –
det hele svitses i lidt olie og damper mørt(tomaterne plejer at afgive væde nok) –
Til sidst tilsættes 1/2 madlavningsfløde, det koges igennem og smages til med salt, citronpeber og lidt timian.

Spydene steges i lidt olie på panden og vendes nogle gange.

Der koges ris, mine 2del vand til 1 del ris -koges ca 18 -20 minutter – hvilerlidt mens der anrettes.

Ved anretningen tilsætter jeg den resterende væde fra spydene til sovsen da de er krydret med lidt sød chili 😉

IMG_2638