Karry-kalkunsnitzel med æble/sellerisalat


KALKUNSNITZEL:

Jeg havde et stykke kalkunbryst, heraf skar jeg 5 pæne snitzler og resten blev skåret i tern og lagt i fryseren (der er nok til en gryderet).

3 spsk. hvedemel krydres med salt, peber og godt med carry – heri vendes  kødet.lidt olie varmes og snitzlerne blev stegt i dette på begge sider, de skal ikke steges for længe.

Jeg lavede en carrysovs af det mel der var tilbage og 2,5 dl letmælk.

ÆBLE/SELLERI-SALAT:

1 stor skive knoldselleri skrælles og rives groft, 2 store æbler rives også groft – jeg lod skrællen være på (den var pæn) – det blandes godt og der hældes lidt dressing på.

MAGER DRESSING:

1 spsk græsk yoghurt røres lind med letmælk – smages til med lidt sennep,salt, peber, carry og lidt fish-sauce (det er med til at give en asiatisk krydret smag.

Vi fik løse ris til- det var bare en kogepose (min skulle koge 8 min.)

IMG_2332