Disse kartoffelfrikadeller blev faktisk rigtig gode, næste gang vil jeg krydre dem lidt kraftigere (de var børnevenlige).
Jeg brugte 4 dl kogte kartofler som jeg kørte til “kartoffelsne” ved at bruge min kartoffelmoser, men de kan også presses igennem en si, det giver samme resultat, så tilsatte jeg 2 æg, 1 dl rasp, salt, peber, knust hvidløg og 1/3 pose mozzarellaost, farsen blev fast og jeg formede 7 frikadellestore boller og stegte dem langsomt i halvt smør og halvt olie, så blev de lys, lidt sprøde og fine. Jeg kogte blomkål til og stegte gul og rød peberfrugt i lidt olie og smagte til med 1 spsk sød chilisovs, vi fik et par skiver hjemmebagt brød til og ekstra chilisovs.
Så fik jeg brugt resten af de kogte kartofler fra i onsdags og peberfrugterne som jeg har skåret af til madpakker og salat, blomkålen var også et halvt der lå i grønsagsskuffen, det er vigtigt både for økonomien og for at begrænse madspildet, som efter min mening er alt for stort. For ikke så længe læste jeg at hver person smider for mindst 4000 kr mad ud hver år, det er for en famile som vores på 3 personer ca.12000 om året, det er faktisk penge vi kunne bruge på noget sjovere feks en ferie ell. lignende..
Desværre har jeg et teknisk problem men lover at lægge et billede op senere på facebook.