Kylling i karry m ris og tilbehør


2 store kyllingebryster blev dampet i 3/4 l vand tilsat 1 kvist salvie, lidt kryddersalt,
1 forårsløg og en gulerod.
Det dampede 15 minutter og fik lov at trække i vandet 1/2 time –
De blev taget op og skåret i stykker og sat til side(grøntsagerne skar jeg også i småstykker og tilsatte 1 dl friske bælgede ærter.

Sovsen var 25 g smeltet smør, 1 spsk karry m top, 1spsk hvedemel m top –
Det smeltes godt sammen under omrøring med et piskeris –
tilsættes 2,5 dl kogevand fra kyllingen og koges igennem –
justeres med lidt mælk –
Kød og grønt tilsættes og det varmes godt igennem.

Der koges løse ris og det serveres med nogle små skåle med:
Rosiner, mandarin, agurke-tern, grape-skiver i sukkerlage (er et produkt fra ALDI, smager godt, en ny lidt sur/søde ting) samt brødstænger kogt sprøde i lidt varm olie.

13451109_1219273291416169_482928060_n