Kylling/Pastafad m tomatsalat


Tomatsalaten er tomater skåret i skiver og drysset med hakket løg
Til sidst dryppes lidt olie over.

Pastafad m kylling:
Jeg bruger 1 bøtte med kogt kyllig fra da jeg kogte en stor kyllig
Jeg koger 200 g pasta (typen er underordnet), og gør det efter anvisning på pakken.
5 dl grøntsager i tern ( der får et opkog i 3 minutter)
Gem 2 dl kogevand til sovsen
Sovsen laves af 1 spsk flydende margarine der smeltes og røres grundigt med 2 spsk hvedemel, herefter tilsættes 2 dl kogevand fra grøntsagerne – det koges igennem og spædes til en ikke for tyk sovs med mælk.
Smag til med salt og peber.

Nu lægges  1/2 Pasta – grøntsager – kyllingekødet og resten af pastaen i et smurt  fad –
Sovsen hældes over og der drysses med revet ost og fadet kommes i en ovn i 20 minutter ved 190 grader.

Serveres med en tomatsalat