Kyllingegryde med spaghetti og chilibrød


KYLLINGEGRYDE:

Vi  starter med at sætte en pakke pulled chicken over i vandbad i et kvarter,
tage den op og åbne den ud i et fad (vi skal bruge lagen også).
træk kødet fra hinanden med et par gafler.
1 stort hakket løg svitses i en lille smule olie og tilsættes 2 spsk paprika (hvis den er stærk – kun det halve).
Kødet OG lagen tilsættes, det varmes godt igennem med en lille smule madlavningsfløde og smages til med salt og peber.
Jeg pyntede med lidt hakket krydderurter fra drivhuset 😉

—————————————————-

Spaghetti koges efter pakningen i rigeligt saltet vand i  ca 12 minutter.

——————————————————

CHILIBRØD:

Chilibrød smager godt til pastaretter.
Det er skiver af lyst brød der pensles med lidt chiliolie (min er stærk, så jeg blander den med neutral olie).
Derefter ristes brødet på en stegepande (MÅ ikke blive branket kun gyldent)

——————————————————IMG_2577