LASAGNE:
Lasagne er noget jeg laver når jeg har en portion kød-sovs.
Jeg havde taget en bøtte med kød-sovs op af fryseren
(den er fra da vi fik millionbøf i sidste uge).
Jeg hældte den i en gryde – tilsatte 1 dåse tomatkoncentrat og skyllede dåsen 2 gange med vand – det vand hældte jeg i kød-sovsen – kogte det hele op og smagte til.
Så lavede jeg en hvid sovs af ca 3/4 l mælk og tilsatte en stor håndfuld revet ost.
Så var det bare at bygge den op i fadet
Hvid sovs
Lasagneplader
Kød-sovs
Lasagneplader
Kødsovs og revet ost
Lasagneplader
Hvid sovs – her prikker jeg i lasagnepladerne så sovsen løber ned imellem –
lader den stå lidt og ser efter at den er dækket med sovs –
Til sidst drysses lidt revet ost på toppen –
I ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter.
——————————————————-
SALAT:
Ice-berg salat med grønne ærter og ananas i stykker er fint til
———————————————————
DRESSING:
Mayonaise røres lind med ananas-saft –
tilsættes 1 spsk ketchup og sød chilisovs.
———————————————————-