Lørdag


Vi har fået gjort rent (grundigt) og der er ryddet en del op i sommerhus efter at der blev arbejdet på både væg og tag i går, så vi har spist lidt sent. Vi har fået krebinetter og stuvede porrer, kartofler og hjemmebagt brød.

Krebinetter er fars (kalv og flæsk) der bliver formet som hakkebøf. Nogle vender så i æg og rasp, men det suger rigtigt meget fedtstof under stegning. Jeg vender kun i rasp og presser dem godt ned i raspen, så steger jeg i smør, de bliver sprøde uden at suge særligt meget fedtstof (kalorier sparet) 🙂

De stuvede porrer er porrer i skiver der er kogt og dryppet af , gem lidt af kogevandet til sovsen. Så laver jeg en sovs af lidt kogevand og lidt mælk koger det op og jævner med lidt mel og vand der er pisket jævnt, tilsidst tilsætter jeg en spsk smør, salt og peber.

Brødet var bare et brød bagt af  vand, gær, hvedemel, sødet med lidt honning og salt. jeg bagte af et kilo mel og formede det til et stort rundt brød som et landbrød. Så er der brød til morgenmad de næste par dage.

 

WP_000048