Dip af flødeost rørt med græsk yoghurt med purløg og hakkede radiser er en god dip/sovs til kød og grønt (lidt a la rygeostsalat med flødeost i stedet for rygeost 😀 )
Brasede kartofler: jeg havde en masse meget små nye kogte kartofler, de blev skåret over 1 gang, og stegt på panden så de fik lidt stegeskorpe
De stegte grøntsager var en lille smule blomkål i små buketter, 1 stort løg i 12 både, 3 hele fed hvidløg og 1 squash i 1/2 cm tykke skiver. Det hele steges på panden og tilsættes 1 dl vand når der er begyndt at komme stegeskorpe – tilsidst tilsættes 1 tsk blandingskrydderi.
Mørbrad m bacon (her blev det seranoskinke)
Mørbraden skæres i 5-6 stykker og der pakkes ind i bacon/skinke –
Det sættes i en 190 grader varm ovn i ca 25-30 minutter
ALTERNATIV: Jeg brugte air-fryer – 165 grader i 20 minutter