Nem squashkage


I dag vil jeg bage Squash-kage, da jeg har MAAANGE squash og en del æg,
så det bliver kage til eftermiddagskaffen 😀

Tænd for ovn på 175 grader

*
3 æg
2 tsk vaniljesukker
250 g sukker (jeg bruger lige dele sukker + farin = en let karamelsmag)
*
2- 2,5 dl olie
**
5 dl revet squash
300 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1,5 tsk natron
(her tilsætter jeg 2 spsk kakao – fordi det “skjuler” squash så den ikke ses)
**

Æg, sukker/farin og vaniljesukker piskes til det er let cremet –
olien tilsættes under piskning og det ligner nu “en tynd mayonaise” –
Resten iblandes skiftevis under røring med en ske –
Det virker tørt men efter et par omgange giver squash fugtighed til dejen så rør bare videre.

Der kan tilsættes rosiner, nødder, chokolade og kanel, men jeg kan lide det lidt enkelt.

Dejen kommes i en bradepande (jeg brugte 2 mindre ALU- forme, det er så nemt at fryse den ene) – ja jeg ved at ALU-forme ikke er gode for miljøet, men jeg genbruger dem flere gange OG tager dem med på genbrugsstationen 🙂
Bages ved 175 grader i ca 45 minutter afhængigt af ovnen (intet klistret i midten)

Som dessert med flødeskum, eller som den er til kaffen, eller læg pålægschokolade på den varme kage og det smelter til overtræk – der kan så røres bølger i med en gaffel 🙂
Den til venstre har fået pålægschokolade på mens den var varm
Den anden er delt i 2 og er nu klar til fryseren.

14112047_1043640509065381_988018702_n