Oksekødsgryde m hakket oksekød, rosenkål og kartofler


Dette er en nem ret der passer sig selv, mens man laver noget andet.
Det er en ret der har mange variationsmuligheder.
Det vigtigste er at alt bliver mørt – det er ikke vigtigt om det får 25 minutter eller 50 minutter, jo finere snittet jo mindre kogetid 😀

500 g oksefars

500 g strimlet hvidkål

4 små løg i halve – 2 fed hvidløg –

krydderier efter ønske,  her paprika +  et blandingskrydderi,   samt salt og peber.

25 g smør  smeltes og kødet brunes,  løg, hvidløg, og hvidkål tilsættes –

Der tilsættes  i dag ca 1 dl tomatkoncentrat (kunne være 2-3 spsk karrypasta)

det koges rigtig godt mørt, smages til,

og serveres med kartofler og dampede rosenkål (kunne være pasta, ris eller mos)

Ca halvdelen blev sat til side til mandag.

22163690_1421416574621104_761598336_o