Da jeg skulle lave denne opskrift læste jeg som vanligt måske 70-80 opskrifter på nettet, men da jeg ville lave en version som passede ind i mit budget (altså hvor jeg kunne bruge noget fra haven) endte jeg med at lave denne opskrift – som jeg kan kalde min egen udgave 😀 –
OG den blev godkendt af både manden og sønnen.
1 groft hakket løg, 1/2 tsk knust tørret hvidløg, 1 squash i mindre skiver (fjern kerner hvis den er stor, mine i haven er små og uden kerner), 300 g små halverede tomater fra drivhuset, et par stilke basilikum + oregano fra haven, en stor håndfuld små spinatblade(JEG bruge skyllede blade fra bladbede – de er gror fint i en potte på altanen eller i haven), 2 spsk olie + 7 dl vand, 250 g spaghetti.
Det hele lægges i en sauter-pande eller dyb gryde, pastaen øverst og koger til pastaen er mør (ca 10 minutter) , rør i det med mellemrum (det skal IKKE koge tørt, men heller ikke sejle) – til allersidst (de sidste 3 minutter) kommes en pose optøede kødboller eller cocktailpølser i og varmes igennem – smages til og serveres drysset med revet parmesan og lidt ekstra krydderurter (jeg har rigeligt i haven).