Vores hele grydestegte kylling blev lige ændret til ovnstegt kylling m. RØSTI i stedet for kartoffeltern – salat er nemt og der var en rest grøntsager fra i går –
Jeg har sat mig i en stol efter lægens ordre (sidder nu bare og blomstrer) –
Da mændene skulle hjælpe i køkkenet, skulle det være til at gå til 😉
Kyllingen blev lagt i et fad og krydret GODT –
Der hældes lidt vand ved og fadet sættes i ovnen i 45 minutter ved 200 grader.-
Skulle nu være mør og GENNEMSTEGT.
HUSK gem sky og resterende kylling til LØRDAG.
Røsti lægges i en 200 grader varm ovn i 20-25 minutter (mens kyllingen hviler)
Salaten var blandede salatblade med radiser og blegselleri
Dressing var græsk yoghurt rørt med lidt chiliolie og tørrede krydderurter.
Grøntsager (rest fra i går) blev overhældt med kogende vand og stod og trak ti minutter.
Min mand der ikke bryder sig om kylling fik 2 koteletter i fad (En rest fra fryseren 😀 )
han kunne så spise samme tilbehør som os andre.