Paneret flæsk m. råkost og persillesovs.


Vi fik revet gulerod m. citron som råkost, de revne gulerødder VIL sønnen have  en gang om ugen.  🙂

Paneret flæsk er magert stegeflæsk der  bankes og vendes i æg og rasp – steger lysebrunt i halvt olie / smør.
JEG lader det dryppe af på et stykke køkkenrulle – det tager meget af det overflødige fedtstof –
men generelt skal ALT der er stegt på panden AF NÅR DET ER FÆRDIGT –
skal det holdes varmt så sæt det i ovnen ved 125 grader –
det suger fedt som en svamp hvis det står på panden –
DET har jeg mine kranspulsårer for kære til 😉

Persillesovs er 1 spsk smør, der smeltes og tilsættes knapt en spsk hvedemel, piskes godt, og tilsættes letmælk til konsistensen er passende –
tilsæt hakket persille og smag til med salt og peber og evt muskat.

Da vi fik risengrød i går fik vi ris a la mande til dessert  🙂

IMG_2937