Vores kødsovs i dag er lavet af 1 af mine før omtalte salatposer + 1 pose frosne tomater der var skåret i kvarte + 2 1/2 store stegte hakkebøffer 🙂
Det hele smages til med 2 spsk tørret salaturter (købt i ALDI) og krydderi efter smag –
Havde jeg ingen af de tørrede salaturter ville jeg tage et hakket løg og et par knuste hvidløg –
Krydderier ville være paprika(god til tomat) – salt -peber – timian (elsker timian).
Først et billede af min føromtalte salatpose + en pose tomater skåret i kvarte – er der en rest salat tilbage så i en pose i fryseren, fungerer fint i gryderetter, kød-sovs og grøntsagssuppe 🙂
Jeg gør således:
lidt olie (1 spsk) varmes i en gryde og grøntsagerne kommes i, de svitses kort og der tilsættes 1 dl vand + 1/4 dl tomatkoncentrat fra tube eller dåse –
tilsættes så de 2 1/2 hakkebøf der er findelt totalt i minihakker eller med en gaffel –
koges godt igennem må gerne småkoge 15 minutter og smages til.
Imens koges pastaen ca 8 – 12 minutter i letsaltet vand efter hvilken variant pastaen er.
Serveres drysset med lidt krydderurt og evt flute