Pastaen koges som vanligt –
Salaten var friske blade fra haven + rødløg + nogle tomatbåde og agurketern (nu nærmer det sig de sidste agurker og tomater fra eget drivhus) Jeg har taget de sidste af og har dem i køleskabet –
jeg tror der er til weekenden med.
gryderetten var svinekød i tern brunet godt af med hakket løg og tilsat 2 spsk blandingskrydderi m salt og krydderurter.
Tilsættes 1/2 l rodfrugter i tern – Jeg havde dem i fryseren fordi: når jeg har mange og skal bruge til et eller andet (feks i sidste uge til gule ærter), så laver jeg et par poser og fryser ned –
arbejdet er næsten det samme, når man er i gang.
Tilsættes 1/2 l vand og snurrer helt mørt –
Jævnes og smages til med salt og pebber og tilsættes lidt kulør –
Drys med lidt persille (det dufter, smager, og pynter) –
Husk vi spiser med alle sanser.