Pasta med kødsovs og osteboller m. krydderurter


Kødsovsen lavede jeg af 250 g magert oksefars der brunes godt, tilsættes 2 fed hakket hvidløg, 1 løg, 2 dl fintstrimlet hvidkål, 2 dl revet gulerod og 1/2 rød peber. Tilsidst blev der tilsat 1 brik med passerede tomater med basilikum og krydret med salt, peber og paprika. 1 dl kødboller blev tilsat til sidst, da min søn elsker der er boller i kødsovsen. Der blev rigeligt så jeg tog ca 3,5 dl fra og lagde i en bøtte som kom i fryseren til 1-2 pizza.

Pasta koges som beskrevet på pakningen, (mine skal koge 10 min).

Ostebollerne bagte jeg af en bolledej hvor jeg tilsatte 2 dl revet ost og 1 spsk tørret timian inden jeg kom mel i. Bolledejen blev lavet af 3,5 dl mælk, 1 pk tørgær, 2 dl revet ost, 1 tsk salt, 1 spsk timian, 1 æg og hvedemel (ca 500 g). Hæver 2 gang og bages 12 – 15 min ved 220 grader. Dem vi ikke spiste (der blev 24) lagde jeg i fryseren, da de også er rigtig gode til suppe.

 

10805422_892752407401594_1976085737_n