Pastaret med røget laks


I dag lægger vi nyt gulv i vores soveværelse (det bliver det i hvert fald til) så det skal ikke være for besværligt.
Jeg ved fisk ikke er populært, men vi kan nu godt lide det og specielt fiskedeller eller laks er populært, så i dag snupper vi en hurtig pastaret med røget laks.

PASTARET m. RØGET LAKS:
Det grønne skæres med en kartoffelskræller af en squash og strimles og lægges i vand (det krøller som gavebånd hvis de er tyndt strimlet) –
(resten har jeg revet og lagt i fryseren- kan bruges til squashfrikadeller eller som fyld i kødsovs, det jævner og ingen kan se det) –
2 fed hvidløg pilles og hakkes fint –
1/4 l fløde måles af (madlavningsfløde er fin) –
1/4 DL citron måles af (måske mindre) –
300 g pasta koges mør men ikke blød, og vandet hældes fra (TAG 1 DL FRA)
150 g røget laks strimles og gemmes til sidst (lakserester pilles i småstykker)

25 g smør smeltes og hvidløget svitses lidt –
Pasta-vandet tilsættes sammen med citronsaft (kun 1/3 først) –
Fløden og de grønne afdryppede strimler tilsættes (gem lidt til pynt)og det koger op –
Pastaen tilsættes og varmes igennem og smages til –
Anrettes med de resterende grønne strimler + strimlet laks

Serveres med ristet toastbrød eller flute

Vi fik frisk frugt-salat til dessert.

IMG_2809

IMG_2810