Pizza m pølsehorn i kanten


Det er en pizzabund med pølsehorn rundt i kanten, fidusen må være at afpasse bunden og pølsehornene så de har samme bagetid, hvilket vil sige at pølsehornsdejen ikke må være for tyk og pizzabunden skal være lidt mere end en meget tynd bund, men heller ikke for tyk.

Jeg lavede en godt æltet hvededej af 750 g hvedemel, 4,5 dl lunken vand, 2 spsk olivenolie og 1 tsk salt –
Da dejen var æltet hævede den til dobbel størrelse –
1/4 af dejen rullede jeg til pizza-bunden, resten blev rullet til tynde pølser der blev snoet omkring brunch-pølser –
Bunden blev smurt med krydret tomatsovs (en rest fra fryseren) –
den fik lidt peberfrugt og ananas og revet ost (man kan bruge det fyld man kan lide) –
helt ude i kanten stillede jeg 10 pølsehorn, de skal stå ude på den yderste kant, således at de hænger fast når den bliver bagt  (jeg smurte hornene for udseendets skyld)
I ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter –
Vi fik salat på toppen efter bagning – det kan vi lide.
Det er en pizza med mere bund end en normal pizza (så den mætter meget mere)

Her sønnens 1. stykke med salat på toppen – den “skål” der bliver på midten af pizzaen inviterer til salat..

25344403_1902120696464755_572838957_o