Pølsehorn og soyastegt pasta


OBS: DENNE ER EN TIDLIGERE OPSKRIFT I DAG LAVEDE JEG KUN 1/4 PORTION

Jeg startede med at lave en Stooooor gærdej.
Brugte 1,2 L mælk /vand (lunkent), 2 pk tørgær (eller 2 pk almindeligt gær), 4 tsk salt og 3 spsk flydende honning. Alt piskes godt sammen, tilsættes 1 dl olie og ca 2 kg hvedemel (jeg brugte godt 2 kg), det afhænger lidt af hvor tørt ens mel er og hvad mærke der bliver brugt, jeg brugte det billige fra COOP:)

Dejen blev æltet og sat til hævning til dobbel størrelse

Jeg ruller en tynd rulle dej og snor den om pølsen, det giver pæne pølsehorn  ?
I dag brugte jeg hotdogpølser fra REMA, de var på tilbud og skal jo  halveres. Pølsehornene pensles 2 gange og bager ca 12-15 minutter (i min ovn)

SOYASTEGT PASTA.
For at spare fedt stegte jeg fuldkornspasta + 2 fed hvidløg i 1 tsk olie + 2 spsk  god japansk soya –
Lige her gælder jo bedre = den bedste smag –
Det vil gerne sætte sig i bunden , men rør godt, der tilsættes 1 kop ærter + 1 kop majs (frost)
det køler panden og giver en anelse vand.

28755833_1565937216835705_514678070_o (1)