Revelsben (grydestegte)


Her i huset kan vi bedst lide kød der er meget mørt OG uden for meget stegeskorpe.
Da jeg ved vores skovgris helst skal steges LANGSOMT, da der intet fedt er valgte jeg en sauter-pande (pande med høje kanter eller brug en gryde)
REVELSBEN:
1 pose revelsben (her 7 kødfyldte stykker) brunes godt i 2 spsk smør , de tages op –
1 meget stort løg, 2 store æbler og 1/4-1/2 hvidkålshovede, (alt snittet i mindre stykker)
grøntsagerne svitses på poanden i det der er fra benene (må godt brune lidt) –
benene lægges i og der tilsættes 1 dl vand og krydres med salt og peber.
Det steger i 1 1/2 time ved svag varme (måske 2 timer) de skal vær MØRE
Drysses med bredbladet persille (fordi jeg har det i drivhus) og serveres med kartofler eller rugbrød.

18261314_1280424525386977_970337136_o