Risengrød er nemt på min måde og passer sig selv.
Det er nemt, tager en time, men der skal ikke passes gryde og røres, det passer sig selv –
DET KAN JEG LIDE. ?
Dampkogeren samles og der hældes vand i til MAX-stregen –
Så hældes der 1 l mælk i beholderen og 300g grødris –
det er mere end normalt men det skal der i dampkogeren hvis man ikke vil have en tynd grød, OG det vil jeg ikke – min skal være hvid, tæt og tyk.
Låget lægges på og ledningen sættes i , der tændes og skrues op på 60minutter –
Sådan bruges min dampkoger – det er praktisk.
Dem der ikke spiser sig mætte i, eller slet ikke spiser risengrød, får 1/2 forloren hare (fra fryseren), brunede kartofler og syltede agurker.
Når vi får forloren hare bliver der altid knapt en halv tilbage, den er en god ekstraret, hvis der er behov for særret eller et lunt supplement til frokost 😀 – Den smager også godt kold i Sandwichboller m pickles og agurkesalat (god aftensmad) en dag det skal gå stærkt.