Skinkesnitzel fra skovgrisen, bagte grøntsager og ovnstegte kartofler


Disse kartofler er sønnens yndlingskartofler, han bryder sig ikke om kogte kartofler –
De er faktisk nemmere end at bruge frosne kartofler OG er en væsentlig bedre kvalitet –
TIP: Man kan koge til flere gange eller bruge en beregnet rest fra dagen før (der kan også bruges skrællede kartofler)

Starter med at koge en pose små kartofler m skræl –
De skæres over og lægges i en plastpose med 2 spsk olie, salt peber, paprika?, krydderurter eller hvad man synes – jeg brugte 1/2 spsk  blandingskrydderi med knust hvidløg og røget paprika,( fra grønthandleren) – Her bruger vi tit  bare groftkværnet salt + peber fra kværn.
Væltes lidt rundt og lægges på bagepapir i bradepanden –
Kommes i en 200 grader varm ovn i 15-20 minutter –

ovnbagte grøntsager:
1/2 squash, 2 gulerødder, 2 løg + 1 skive selleri ordnes og skæres i stave/stykker –
Vendes i en plastpose med lidt olie og krydderi –
De lægges i et fad og steges møre i ovnen ved 200 grader Ca 35 minutter (vendes undervejs)

3 pæne skinkesnitzler vendes i et sammenpisket æg  og bagefter i rasp –
Steges i halvt olie/smør

18195484_1593753747301453_1208723407_o