I dag var det jo Kun mig der skulle have mad så jeg tog 2 små snitzler fra fryseren –
En rest og de skulle blot steges gyldne på panden.
Serveret med kold kartoffelsalat (rest fra søndag) og lidt små tomater + purløg
Kold kartoffelsalat:
kogte kartofler skæres i skiver – her kogte nye udenlandske da den blev lavet til i søndags
1 stort løg skæres i små tern –
1/2 bundt fintklippet purløg.
Det blandes i en skål og dressingen hældes over.
Dressingen til kartoffelsalat (passer også til en pastasalat)
2 dele ymer/cremefraishe og 1 del mayonaise (er det den hjemmelavede er forholdet 3/1)
smages til med salt, peber og lidt hvidløg fra kværn –
piskes godt sammen og hældes over kartoflerne der omrøres.
(Hvis den står længere tid kan kartoflerne suge dressingen til sig, så rører jeg blot 1 spsk ymer i og rører rundt )