Spaghetti og kødsovs m salat


Spaghetti koges i letsaltet rigeligt vand  i ca 10-14 minutter alt efter type.

Serveres med en kødsovs:

400 g oksefars
2 hakkede løg
2 hakkede gulerødder
1/2 squash der hakkes
5-6 hakkede friske tomater eller 1 dåse (men nu hvor jeg kan få de friske bruger jeg dem)
2 dl vand  eller bedre rødvin (kun når der bruges friske tomater)
2 fed hvidløg
1 spsk paprika

Oksefarsen svitses til det er godt brunet
grøntsagerne tilsættes og svitses med
(Rødvin gør altså noget ved kødsovsen)
Nu skal kødsovsen gerne stå og simre med låg på gerne 1 time,
og så skal der måske lidt mere vand ved undervejs det skal ikke koge tørt

Serveres med spaghetti og MÅSKE resten af rødvinen,
grønne salatblade (har dem i haven) og et stykke brød

Resten af kødsovsen (godt 1/3) er frosset i en boks til Pizza eller Tortillas i næste uge 🙂

9k=