Spaghetti med baconsovs og romanescokål


150 g bacon steges sprødt i lidt chiliolie (jeg brugte bacontern), bacon tages op og 5 cm chorizo-pølse i tern steges i det resterende fedt. Der tilsættes 1,5 dl mager madlavningsfløde og sovsen smages til med salt og lidt honning men pas på med saltet,( bacon , pølsetern og chiliolien giver meget smag). Sovsen er nu færdig og pastaen koges som anvist på pakken (min skulle koge 10 min.). Romanesco-kålen koges i små buketter 3 min ,der lægges låg på og den står og trækker til resten er færdig.

Pastaen serveres overhældt med sovsen og drysses med pølsestykkerne, bacon og kålen serveres til, man kunne også blande det hele i sovsen på panden og drysse med lidt krydderurter. Da jeg havde bagt hvedebrød i eftermiddags fik vi nybagt brød til.

Alt i alt tager denne opskrift max 1/2 time at lave hvis man sætter vand over til pasta og kålen først, så laver sovsen og samler til sidst.

 

 

10726430_883298321680336_315120665_n 2