Sparerib,stegte pølser, salat og brød


Her hos od er der delte meninger om kød med ben i.
Jeg kan godt lide det – sønnen spiser det – min mand gider ikke kød med ben – undværer hellere. Derfor steger vi også pølser og når det er de gode pølser er det da ok. Vores DAGLIG-BRUGS har pølser fra coop med 80% kød i deres grilpølser. Selv om det er maskinudbenet kød er der så meget kød i at pølsen bliver fast, så dem køber jeg. Jeg bryder mig ikke om en pølse der er stærkt krydret – har oplevet at det kan lade sig gøre at sløre en pølse af “halvdårlig” kvalitet med krydderier. ;(

—————————————————–

SPARERIBS:

Jeg skar sparerib i stykker med 2 ribben –
lagde dem i et fad og smurte dem med den medfølgende sovs –
satte fadet i ovnen ved 200 grader i 15 minutter –
Vend dem et par gange under vejs.

——————————————————

SALAT:

Salaten i dag var ICEBERG-salat, agurk, tomat, rå løg og peberfrugt –
Hos os er ICEBERG-salat favoritten – andre vil hellere have hovedsalat,
der er faktisk stadig nogen der vil have kinakål – for mig er det en 70èr-ting,
men man skal da vælge det man kan lide 😉

———————————————————-

BRØD:

Brødene var pølsebrød – endnu en ting fra coop –
Jeg handler en del coop-varer i den lokale brugs –
Jeg bor på landet og jeg mener man skal støtte de lokale forretninger, så meget som muligt, men jeg skeler da til prisen også.
Vores DAGLIG-BRUGS har mange gode tilbud og mange ting hvor det bestemt ikke kan betale sig at køre efter.
Hvis man ikke støtter den lokale handlemulighed – bliver den jo på et tidspunkt lukket, OG det er en katastrofe for de små landsbyer.

———————————————————–

IMG_2531

 

Der er jordbær fra Spanien i øjeblikket, Vi holder alle meget af jordbær, de første der kommer er MEGET hvide indeni og MEGET faste – Nu er de gode, og meget saftige.
De duftede af jordbær , det gør de første ikke – så vi lod os friste af de røde bær – med mælk ligner det lidt sommer.