Stegt bacon, kartofler og persillesovs


Da jeg har diabetes OG den i øjeblikket har været svær at styre (går heldigvis meget bedre) SKAL jeg for at begrænse følgesygdomme leve sundt –
Nu i dag, hvor vi skal have Bacon, er det fordi vi faktisk ikke bryder os om flæsk, men vi kan alle lide bacon – Så vi steger bacon i stedet (man kan da evt stege flæsk).
Bacon har den ekstra fordel at det smager af mere end flæsk (fordi det er saltet og røget) og hvis man steger de tynde skiver spiser man vægtmæssigt mindre end man ville gøre af flæsket.
Da kalorieindholdet stort set er det samme for flæsk og bacon er fordelen indlysende hvis man spiser mindre af bacon end af flæsk.

Persillesovsen er (her hos os)minimælk  der koges op og tilsættes med hvedemel rørt med flydende margarine 1spsk hvedemel/1 flydende margarine – herefter tilsættes hakket frisk persille og der smages til med salt og peber.
Denne sovs bliver ikke så flot tæt og hvid som almindelig persillesovs med smør og sødmælk, men da det er forbudt bruger vi det jeg må få.

Bacon steges steges sprødt på en pande uden fedtstof –
efterhånden smelter der fedt af og det kan da bruges som “fedt” (det er jo baconfedt) – her smides det ud for ikke at friste svage sjæle (læs mig) <3

Serveres med grøntsager
I dag var grøntsagerne bønner og farvet gulerod