Suppen er lavet af et stort melongræskar, de vokser lidt fra os nu 😀 og så er de bedst til suppe
Havde jeg plads i fryseren kogte jeg en STOR portion til fryseren.
Det er en god base for en karry-kyllingesuppe (en tyk græskarsuppe blendes med kyllingesuppe, der er krydret med karry – tilsættes kyllingekød og krydderurter) =
Billig suppe der er bedre end frostsuppe. 😀
3 pænt store kartofler, 3 små løg, 1 fed hvidløg, 2 gulerødder + 1,1 kg melongræskar
Alt ordnes og skæres i grove stykker vendes i smør tilsat lidt karry –
Tilsættes 3/4 l vand og lidt boullion-pulver –
Koges godt mørt og blendes – krydres efter smag –
Koges op med 1 dl piskefløde (det kan undværes men det er synd at lade være 😀 )
Serveres med bacontern der er ristet sprøde og brød (her græske fladbrød)
(billedet er fra en tidligere “suppedag”)