Pizzaen er en stor “familiepizza”, den fylder HELE min bageplade –
Man skal passe på ikke at overfylde sin pizza – de fleste pizzaer er bedst hvis de er enkle –
så kan der komme salat og dressing ovenpå bagefter – De unge her kan lide salatpizza
PIZZA:
Vi starter med bunden:
I en stor skål kommes 500 g mel
1/2 pk gær
2 spsk olie
2 1/2 dl lunken vand
1 tsk salt
FYLD:
1/2 glas tomatsovs (jeg bruger pizzasovs m hvidløg fra LIDL) resten er frosset ned til næste gang.
1 pakke skinketern (jeg har en pakke fra den kogte skinke fredag)
1/2 grøn peber i fine tern
6 – 8 skiver chilipølse i fine tern
100 g revet ost
Det hele æltes sammen og stilles til hævning – til dobbelt størrelse (gerne længere)
Æltes igennem og rulles ud i en stor firkant på et stykke bagepapir i str med bagepladen –
Tomatsovsen smøres på helt ud til kanten –
Fyldet drysses på –
Og til sidst osten –
Pizzaen sættes i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.
Inden servering lægges strimlet salat og tomater på –
Der kommes lidt hvidløgsdressing på.