Pizzasnegle bagt i går


I  går bagte jeg dobbelt op af dejen halvdelen til pitabrød og den anden halvdel til pizzasnegle
har man kun brug for den ene del eller det halve antal, laver man bare 1 portion dej.

Hjemmebagte pitabrød. (HUSK JEG LAVEDE DOBBELT DEJ)

6 stk.( dette er opskriften til)

3 dl lunkent vand
25 gr gær
1 spsk olie, 1 tsk salt + 1 tsk sukker
425 gr hvedemel + lidt til æltning og udrulning

bland gær i vandet og tilsæt resten – ælt til en blank og smidig dej –  lad den hæve til dobbelt str. – ælt dejen sammen og del den i 6 lige store boller – form bollerne til store flade brød –  på en melet bordplade – pitabrødene hæver lidt på bordet, imens ovnen varmes op. – brug 2 plader med bagepapir, sæt dem i ovnen og varm ovn og bageplader op til 225 grader. Tag pladerne ud og læg brødene på de varme plader – kom pladerne  i ovnen og bag pitabrødene ved 225 grader i 10-14 minutter til de er gyldne i kanterne og fint hævede på midten – her er varmluft ideel <3

Der blev bagt 6 store pitabrød af halvdelen af dejen

PIZZASNEGLE 12 STK

Den anden del rullede jeg ud til en plade – smurte kødsovsen på og dryssede med revet ost –
derefter blev den rullet sammen som en roulade og skåret i 12 skiver –
de blev lagt på 2 bageplader og bagt ved 200 grader i ca 14 minutter (ikke for mørke)

IMG_3305